Translate

söndag 31 januari 2016

Att leva med kroniskt trötthetssyndromEn sådan här maskin  har jag läst kan hjälpa för oss som har kroniskt trötthetssyndrom. Jag har inte prövat själv men min son gör det just nu. Var och en får ta ansvar för sin egen behandling. Jag kan tillägga att min son är en vuxen människa. Själv har jag inte tänkt att pröva detta ännu eftersom silvret funkar så bra på mig.


"Jag har varit involverad i alternativ energiforskning under de senaste 4 plus år. Min forskning om Nikola Tesla, Victor Schauberger och John Keely lärde mig att energi och sökandet efter den i universum är mycket ihop med energi i kroppen och sökandet efter bättre hälsa. För hundra år sedan fanns det fler elbilar på vägen än bensindrivna sådana. För hundra år sedan visste vi vad som orsakade cancer och hur man kan behandla det. Sedan regeringen ingrep och började att betala för hälso- och sjukvård. Läkemedelsföretagen räknat ut att de kunde göra en massa pengar "behandling" människor, inte att göra dem väl, och sedan får någon annan att betala för det. Har du förlorat en nära anhörig till cancer? Georges Lakhovsky hade en 98% framgång vid behandling av dödliga cancer under en 11-årsperiod. Idag firar vi en 50% fem-års överlevnad. Är det ilska dig att AMA och hela medicinska etablissemanget har ett ekonomiskt intresse av att aldrig lösa eventuella medicinska problem?

I en nyligen Business Week täckmantel på cancer, onkologer och representanter läkemedelsföretag konstaterade att inom 5 år, var de hoppades att behandla cancer som hjälpmedel. Med en cocktail av droger du tar för resten av ditt liv.

Här är berättelsen om Multi-Wave Oscillator. Det är en del Tesla spole, en del Earth generator, ren geni. Lakhovsky anordning användes i detta land fram till 1942 och i Europa för omkring ytterligare 15 år. Det beställdes bort från de amerikanska sjukhus som använder det strax efter Lakhovsky dog ​​1942. Han blev påkörd av en bil. Tillfällighet? Du får själv döma.

Vad Lakhovsky upptäckte var helt enkelt häpnadsväckande: Lakhovsky var först med att förutsäga förekomsten av dubbelspiral vi nu känner som DNA. Han postulerade att alla levande celler (växter, människor, bakterier, parasiter, etc) har attribut som normalt förknippas med oscillerande elektriska kretsar. Dessa cellulära attribut innefattar resistans, kapacitans och induktans. Dessa 3 elektriska egenskaper, när de är korrekt konfigurerad, kommer att orsaka svängning av högfrekventa sinusvågor när lidit av en liten, stadig tillförsel av utanför energi rätt frekvens. Denna effekt är känd som resonans. Det är lättast att jämföra det med ett barn gungar på en lekplats gunga. Så länge som förälder skjuter swing lite i rätt ögonblick (rätt "frekvens"), kommer barnet att fortsätta att svänga.I elektronik, kan kretsar som genererar dessa återkommande sinusvågor kallas elektromagnetiska resonatorer, men oftare de kallas oscillatorer. Lakhovsky berättar att inte bara alla levande celler producerar och utstrålar svängningar av mycket höga frekvenser, men de också ta emot och svara på svängningar åläggs dem från externa källor. Denna utanför strålningskälla eller svängningar beror på kosmisk strålning som bombarderar jorden kontinuerligt samt moderna källor såsom TV, radio, datorer, mobiltelefoner och otaliga andra. Denna otroliga insikt, som uppnåtts under de gyllene åren av radio, inte bara lett till en ny metod för helande genom tillämpning av högfrekventa vågor, men breddat uppskattning för den nya framväxande området dolda vetenskapen kallas Radionics eller Radiathesia.

När dessa yttre källor av svängningar är i sympati, är att de är av exakt samma frekvens som den som produceras av cellen, styrkan och kraft av denna cell kommer att förstärkas och bli starkare. Om, å andra sidan är dessa utanför frekvenser är av en något annan frekvens, snarare än förstärka cellens nativa svängningar, kan de dämpa eller försvaga dem, vilket resulterar i en förlust av kraft och vitalitet för den cellen. Cellerna sjukdomsorsakande organismer inom en smittad person producerar olika frekvenser än för normala, friska celler. För människor eller växter som lider av sjukdomstillstånd, Lakhovsky fann att om han kunde öka amplituden (av resonansfrekvensen) av svängningar av friska celler, skulle denna ökning överväldiga och dämpa svängningarna som produceras av sjukdomen som orsakar celler, vilket kommer att ge om nedläggningen av sjukdom som orsakar celler försöker att ställa upp butiken i kroppen. Om han pumpas upp amplituden av sjukdomen som orsakar celler, skulle deras svängningar få övertaget och orsaka person eller anläggning för att bli svagare och mer sjuk. Lakhovsky visade sjukdomsförloppet i allt väsentligt en kamp mellan resonanssvängningar av värdceller kontra svängningarna som härrör från patogena organismer.

Han visade initialt sin teori med hjälp av växter. I december 1924 ympade han 10 geranium växter med en cancer som producerade tumörer. Efter 30 dagar hade tumörerna utvecklats i alla växter. Han tog en av de 10 infekterade plantor och enkelt formade en tung koppartråd i en slinga, öppen spole ca 30 cm (12 ") i diameter runt mitten av anläggningen och höll den på plats med en ebonit insats. Den kopparspole agerade som en antenner eller en avstämningsspole, uppsamling och koncentrering av svängningsenergi från extremt högfrekventa kosmisk strålning. Diametern på cooper slingan bestäms vilken frekvensområde skulle fångas. Han fann att 30 cm slingan fångas frekvenser som föll inom resonansfrekvensområdet för växt celler. förstärkt Detta fångade energi resonanssvängningar naturligt producerade av kärnan i germanium celler. Detta gjorde det möjligt för anläggningen att överväldiga de svängningar i cancerceller och förstör cancer. Tumörerna föll på mindre än 3 veckor och med 2 månader anläggningen blomstrande. Alla andra cancer ympade växter-utan antennerna coil- dog inom 30 dagar. I sin bok, Lakhovsky visar bilder av den återvunna anläggningen efter 2 månader, 6 månader och 1 år. Tre år senare, med den ursprungliga spolen kvar på plats, växte anläggningen till en mycket robust exemplar.Med sin cue från geranium experiment,

Lakhovsky fashioned sedan slingor av koppartråd som kan bäras runt midjan, hals, armbågar, handleder, knän, fotleder eller av människor (eller djur) och fann att (ges tillräckligt med tid) betydande lindring av smärtsymtom erhölls.

Dessa enkla spolar, slitna kontinuerligt runt vissa delar av kroppen, skulle stärka styrkan av mänskliga celler och ökade immunsvaret som i sin tur tog hand om de störande patogener. På den tiden, när nyheten spred sig av framgångarna med dessa "Lakhovsky Spolar", många européer var clamoring att få sina egna och ofta fick vänta i månader på grund av eftersläpningen. En av de främsta anledningarna till att så många människor finner koppar handled armband effektiv och fördelaktig eftersom armbandet fungerar som en Lakhovsky Coil (det är också ger minut spårmängder av koppar till kroppen, som hjälper också). För att uppnå den Lakhovsky effekten, är det viktigt att spolen (eller armband) är "öppen" och tillverkade av koppar. Slutna ringar helt enkelt inte fungerar.

Lakhovsky Multi-Wave Oscillator (mikrovågsugnar)
Geroges Lakhovsky publicerade den engelska versionen av The Secret of Life vid mycket utbrottet av andra världskriget. Hans arbete gick obemärkt och lite över, men Lakhovsky rykte för att få dramatiska resultat med sin fantastiska Multi-Wave Oscillator fått världsomfattande uppmärksamhet ändå. År 1941 hade han gjort sin väg till New York, flyr den nazistiska ockupationen av Frankrike. Mark Clement, i The Waves som läker, beskriver hur många människor och organisationer i hopp om att kapitalisera på sin mikrovågsugnar behandling närmade Lakhovsky.

En film gjord av en "företag kosmetolog" presenterade flera fallbeskrivningar av behandling med MWO att "visat sig vara både intressant och övertygande". Lakhovsky också kontaktats av flera sjukhus i New York i hopp om att testa sin apparat experimentellt. Anmärkningsvärda resultat erhölls från en sju veckor lång klinisk studie utförd på ett stort New York sjukhuset och som en framstående Brooklyn urolog sommaren 1941. Senare utgåvor av The Secret of Life detaljerad många av dessa fall.

Vad som verkade som en lovande utveckling i användningen av mikrovågsugnar i Amerika snabbt bleknat efter Lakhovsky oväntat dog i New York 1942 vid en ålder av 73. En bil slog och dödade honom på ett mycket mystiskt sätt. Hans utrustning togs bort från sjukhuset och patienterna fick veta att behandlingen inte längre var tillgänglig. Med undantag för denna korta rättegång i New York, förblev Lakhovsky arbete helt okänd för den amerikanska allmänheten. Även den spektakulära framgången för New York fallen snabbt glömd; en osannolik lapse minne i naturlig tingens ordning. Det verkar som om dolda händer var på jobbet när det gällde att utplåna minnet av Lakhovsky Multi-Wave Oscillator i Amerika. Lyckligtvis är en liten men växande kader av praktiker, forskare och nyfikna amerikaner hjälpa till att återuppliva denna enkla, ärliga enhet. Tusentals människor har blivit hjälpta tyst och utan fanfarer, på grund av att det monopol som läkarna njuta av att kunna göra medicinska påståenden. Flera människor nu erbjuda mikrovågsugnar inbyggda från hårt arbete och forskning i Lakhovsky s mikrovågsugnar och sin egen beslutsamhet att se denna livräddande teknik överleva. Min egen användning av en mikrovågsugnar har visat mirakulösa resultat. Jag har sett det helt besegra artrit, gikt, cancer, diabetes, nervskada och andra sjukdomar. Den mikrovågsugnar hjälper "ställa upp" kroppen så att det läker som det var ung och levande igen. Mina egna observationer är helt överens med Lakhovsky fordringar och forskningsresultat.

Vänligen skicka den här sidan till en vänMULTI WAVE OSCILLATOR
Den ursprungliga Multi-Wave Oscillator ritades och byggdes av fransk ingenjör, Georges Lakhovsky från 1920-talet till 1940-talet. Lakhovsky betraktade cellkärnan med sina "glöd trådar" som liknar en elektronisk oscillerande krets, kan skicka och ta emot vibrations information. Lakhovsky trodde att varje cell i kroppen har sin egen hastighet av inre vibrations. Han visade sjukdom eller sjukdom som en kamp av vibrationer mellan cellerna i kroppen jämfört med virus och bakterier. Om patogena organismer vunnit denna vibrations tävling skulle cellerna blir energiskt försvagade och mer mottagliga för sjukdomar.

Enligt Lakhovsky, sättet att motverka detta vibrations attacken var att införa ett brett spektrum av RF (radiofrekvens) harmoniska energier in i systemet och sedan, genom principen om sympatisk resonans, skulle varje cell plocka ut exakt rätt frekvens som behövs för att förstärka sin egen interna vibration och frisk cell skulle vara mer motståndskraftiga mot vibrations attack från virus och bakterier. Hans metod att uppnå detta var genom hans uppfinning som är känd i dag som mikrovågsugnar.

Den mikrovågsugnar erbjuds här är lika sant och korrekt att Lakhovsky ursprungliga patent som är möjligt idag. Den mikrovågsugnar är en experimentell, historisk forskning instrument och inga medicinska påståenden kan vara juridiskt göras. I mikrovågsugnar Enheten innehåller kretskortet "Golden Ratio" antenner. Det finns också står som håller antennerna. Det är inte ett medicinskt instrument och är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller lindra någon sjukdom eller sjukdom. Den delen är de advokater som hellre vill se dig död än förlora kontroll över sin inkomstkälla.

Original Flera Wave Oscillator
Läs Lakhovsky teorier i hans egna ord från en artikel som publicerades år 1925 (ed notera:. Radio News Magazine 1925)

Lakhovsky centrala idé är detta:

Varje ring i hans speciella antennsystemet utstrålas vid en annan våglängd och frekvens beroende av dess diameter.

De olika storlek ringar skulle inrätta interferensmönster mellan sig, vilket ger en uppsjö av övertonsfrekvenser på många olika våglängder. Patienten skulle sedan utsättas för en "Multi-Wave Oscillerande Field".Varje levande cell i våra kroppar fungerar ungefär som en avstämd krets med DNA-strängen fungerar som en själv inducting pole. Varje levande cell är i stånd till "resonans" till en yttre källa av frekvenser på samma sätt som en gitarrsträng börjar vibrera när den utsätts för standard stigningen för den korrekta stämgaffeln.

Idén om "Resonance" är nyckeln till att förstå funktionen hos Lakhovsky Multi-Wave Oscillator. Resonansfrekvensen hos celler och organ råkar vara den naturliga frekvensen för hälsan för den individuella cellen.

Exponering för mikrovågsugnar fältet inducerar en avgiftning effekt / erfarenhet som kroppen försöker att kasta sig av ackumulerade gifter. Ett exempel kan vara fallet med en cigarett rökare börjar hosta mer som lungorna börjar en process av självrengörande som svar på upprepad exponering för mikrovågsugnar fältet.

Experiment med ULTRA Radiofrekvenser
By George Lakhovsky (titel ursprungliga artikeln redigerad)

En ny och viktig tillämpning av mycket korta våglängder beskrivs i den här artikeln genom en av de ledande franska forskare.

Den nya applikationen av korta våglängds svängningar som beskrivs i den här artikeln är en av de viktigaste någonsin hittats, och vi är glada att presentera våra läsare denna artikel av Mr George Lakhovsky, den välkända franska forskare. De beskrivna experimenten utfördes i samarbete med flera läkare och forskare med högt anseende och det verkar från erhållna resultaten, att de mycket höga frekvens behandlingar kommer att spela en viktig roll i framtiden. Vi skall i ett senare nummer publicera en artikel om det nya systemet, tillsammans med effekterna av ultraradiofrekvenser vid behandling av andra sjukdomar hos människor.

Sedan november 1923 har jag publicerats i olika tekniska och radio publikationer, flera tidningar där jag förklarade min teori att instinkten eller speciell känsla, som tillåter fåglarna att rikta sig i rymden, är bara resultatet av utsändning och mottagning av strålning av levande varelser.

Även om utvecklingen av denna teori, förklarade jag hur väl jag var övertygad om att vetenskapen kommer att upptäcka, en dag, inte bara den typ av mikrober, men strålningen som de producerar, utan också ett sätt att döda sjukdoms baciller i människokroppen med hjälp av rätt strålning.

De undersökningar jag har gjort med hjälp av speciell apparatur har visat sådana resultat, att jag tror att min teori att vara korrekt. Denna teori är att livet är född från strålning, hålls kommer genom strålning och undertryckta av någon olycka som producerar förstörelsen av oscillerande jämvikt, särskilt av strålning av vissa mikrober, som undertrycker de av de svagare cellerna.

Innan vi går vidare i vår resonemang, är det nödvändigt, för att lägga fram fakta för den oinvigde läsaren att föreställa sig vad svängningar verkligen är. Rörelsen av en pendel kommer att användas för denna förklaring. När en pendel förskjuts från jämviktsläget, flyttar den fram och tillbaka producera så kallade synkrona svängningar, tills lagrade energin är helt utmattad. Med hjälp av en motor, en fjäder, eller en elektromagnet, är det möjligt att hålla rörelsen hos pendeln med konstant amplitud, som producerar un dämpad oscillationer.

Om å andra sidan, är kraftkällan bort svängningarna dör ner och det är inte bara nödvändigt att på nytt ansöka makt upprätthålla svängningarna, men också för att ge extra energi för att starta pendeln i rörelse. Denna svängning av en pendel återger exakt vad som händer i cellerna i en levande varelse.

KROPPSSAMMANSÄTTNING
Våra organ består av celler som bildats av protoplasma innehållande olika mineralfrågor och syror, såsom järn, klorid, fosfor, etc. Det är genom en kombination av dessa faktorer att cellerna upptäcka utanför vågor och vibrerar kontinuerligt med en mycket hög frekvens, förmodligen högre än perioden för röntgenstrålar eller över alla andra vibrationer kända och mätta idag.

Amplituden av cell svängningar måste nå ett visst värde, så att organismen vara stark nog att slå tillbaka de destruktiva vibrationerna från vissa mikrober. Astro-läkarna faktiskt genomför experiment av stort intresse om förekomsten av vibrationer, som har kallats penetrations strålar och där frekvensen är högre än den för röntgenstrålning och de alfa-, beta- och gammastrålar av radium. Sådana strålar, enligt teorin, produceras av jorden själv och några andra kommer från yttre rymden. Noggranna mätningar har visat riktigheten i denna teori. Därför är det ganska tillåtet att tro att dessa penetrations strålar, eller åtminstone en del av dem, producera vibrationsrörelse av levande celler och därmed deras liv.

Till exempel, låt oss anta en cell vibrerar med en viss frekvens och en mikrob vibrerar vid en annan frekvens; mikroben börjar att bekämpa cellen genom strålning, och sjukdom startas Om cellen inte kan stöta bort de starkare vibrationer och om amplituden hos sin egen vibration tvingas minska, mikroben vinster i amplitud och dess vibrationer börja minska och stoppa de av cellerna, vilket på farlig sjukdom eller död. Om å andra sidan, är den levande cellen började vibrera med rätt amplituden med inom eller utanför orsaker är den oscillerande attacken avsky. Sådan är min teori. Problemet är något liknande den situation som räddningspersonal befinner sig då kommer att hjälpa en vän i en farlig situation, befinner sig kämpar hand till hand mot starka angripare. Den räddare vågar inte avfyra sitt gevär, rädd för att skada hans vän blandas ihop med angriparna i närstrid. På samma sätt är mikrober och friska celler alla utsatta för elektriska eller radioaktiv aktivitet, vilket kan användas för att förstöra de oönskade strålar och det är svårt att undertrycka dem utan att skada eller döda samtidigt de celler som skall behandlas. Faktum är att sedan Pasteur, forskare har ständigt efter ett sätt att förstöra mikrober. Den stora svårigheten med alla metoder som finns var att förstöra baciller, var cellen attackerad också. Erfarenheterna från cancer och tuberkulos behandlades med radium, röntgen eller ultravioletta strålar, visar hur svårt är en värld av utredarna.

Vänligen skicka den här sidan till en vän

EN NY METOD
Botemedlet i min mening är inte att döda mikrober i kontakt med friska celler, men att förstärka svängningarna i cellen, antingen direkt genom att förstärka radioaktiviteten i blodet eller att producera på cellerna en direkt talan med hjälp av lämpliga strålar. Under januari 1924 började jag bygga, enligt denna teori, och i syfte att terapeutiska tillämpningar, en apparat, som jag har kallat Radio-Cellulo-oscillator, med den fasta övertygelsen att cellerna vibrerar med mycket kort våg- längder skulle hitta sin egen i radiovågor, som har egenskaperna för att producera extremt korta övertoner. Cellen med mycket svaga vibrationer, när den placeras i området för flera strålningar, finner sin egen frekvens och börjar igen för att oscillera normalt genom fenomenet resonans. Denna typ av vibrations produceras av de radiovågor som jag föreslår att använda, är ofarliga, till skillnad från röntgenstrålning och radium. Deras ansökan därför inte utgöra någon fara för operatören. Jag exponerade framför min apparat, under långa perioder, ett visst antal mikrober i kultur, som utvecklades sig normalt.

Jag har själv aldrig har känt effekten av dessa ultraradiofrekvenser, även om jag stannade i ett stort antal dagar nära apparaten, under behandlingen tillämpas på levande celler. Det är först när två levande varelser såsom en cell och en mikrob, är i kontakt, att strålarna som produceras av Radio- Cellulo-Oscillator har någon direkt effekt på cellstruktur. De experiment som jag genomförs på Salpétriéresjukhuset i Paris, i tjänsten och i samarbete med professor Gosset gjordes med växter ympade med cancer, och resultaten beskrevs i en artikel presenterad den 26 juli förra året, innan biologiska Society. Texten i detta dokument följer.

"Man vet att det är möjligt att framställa genom inokulering av Bacterium tumefaciens i växter, tumörer som liknar dem av cancer hos djur. En av oss erhållna experimentellt med detta förfarande, ett stort antal tumörer. Dessa hade olika grader av utveckling. Vissa av dem torka upp delvis, men inte dör helt förrän hela anläggningen eller åtminstone benet bär tumören dör. Även avlägsnas genom kirurgiska metoder, dessa tumörer växte igen på de sjuka benet. "
"Vi föreslår att beskriva i detta dokument, verkan av elektromagnetiska vågor med mycket hög frekvens, som fåtts med hjälp av radio Cellulo-oscillator George Lakhovsky. Producerar Denna apparat våglängder av storleksordningen två meter och mindre, motsvarande 150 miljoner cykler per . andra En första anläggning överlämnades till effekten av strålningen en månad efter att ha ympades med cancer,. vid denna tidpunkt små tumörer i storlek ett körsbär sten var synliga på den här anläggningen överlämnades till strålarna två gånger, tre timmar varje gång. Under de följande dagarna, tumörerna fortsatte att växa snabbt på samma sätt som de på växter, som inte hade inkommit till effekten av strålning. Men 16 dagar efter den första behandlingen, började tumörerna att krympa och torka upp. Några dagar senare tumörerna helt torkat upp och kunde mycket lätt lösgöras från delen av anläggningen genom att bara röra vid dem. Tork verkan av radiofrekvens strålning är selektiv och påverkar endast de sjuka delen av anläggningen. Även inne sjuka vävnader förstördes, även om de var bredvid friska celler i mitten av lem, visar att strålning inte hade påverkat de friska delarna. "

Behandlingens längd
"En annan växt behandlades på samma sätt, förutom att den utsattes 11 gånger, under tre timmar varje gång, att strålning hos oscillatorn. Sexton dagar efter den första exponeringen tumörerna, som var tämligen stor, som visas i en av de fotografier, började krympa och torka upp och var lätt lossnar från benet precis som i det första fallet. Även i detta fall var de friska delarna av anläggningen inte påverkas minst. En tredje anläggning utsätts för strålning i nio timmar , det vill säga tre behandlingar av tre timmar vardera, härdades på samma sätt som de två andra. Sexton anläggningar också ympas med cancer, lämnades utan behandling. De har tumörer i full aktivitet, varav flera är mycket stora. Dessa experiment visar entydigt att växter ympade med cancer kan behandlas och botas med hjälp av ultraradiofrekvens vibrationer, medan kirurgisk behandling misslyckas. "Avslutningsvis vill jag kalla uppmärksamheten hos läsaren att det faktum att jag har fått väldigt avgörande resultat inte bara med en våglängd av två meter, men med längre och kortare våglängder. Det viktigaste är att producera det största antalet övertoner möjligt. "Sådana är resultaten av mina efterforskningar med växter.För närvarande, är liknande experiment genomförs med djur och det verkar som effekten på cancer djur är samma som på cancerösa växter. Jag är mycket glad över att presentera min teori och resultaten av mitt arbete i en vetenskaplig översyn av USA, detta stora land, som alltid har varit i täten i kampen mot denna fruktansvärda sjukdom, cancer, och vars sympati och hjälp jag skulle uppskatta.
Tusentals människor har blivit helade, botade och skonade smärta och elände genom den underjordiska information som de erhållit och användning av en mikrovågsugnar. Som vetenskapsman, ingenjör och uppfinnare, träffade jag med skepsis begreppet en sådan empiriskt enkel anordning har förmåga att sådana fantastiska resultat.

Men efter att ha sett många människor använder mikrovågsugnar och rapportera varaktig lindring eller total omsvängning av deras tillstånd, kan jag bara säga att ordet måste komma ut. Tyranni det medicinska etablissemanget måste inför huvudet på så att nära och kära behöver inte dör från helt botas cancer och sjukdomar. Livskvalitet kan återställas till miljontals människor som lider av artrit, diabetes, och otaliga andra normala krämpor. De läkemedel som skrivs ut till oss är gifter för avsikt att använda oss som försökskaniner och källor oändlig intäkter för Big Pharma. Om du har en nära anhörig som lider, ta reda på mer och ge en mikrovågsugnar ett försök. Det kan inte göra någon skada och kan vara säkrare, effektivare än vad din läkare vill göra med dig.

http://altered-states.net/barry/newsletter174/